18 ian. 2011

City'Us II are antrenor nou din acest retur...

    Luni,10.01.2011,cei de la  City'Us II Tg-Mures si-au inceput antrenamentele si pregatirea de iarna pentru acest retur de campionat dupa vacanta de iarna!
    Muresenii au incheiat turul de campionat pe prima pozitie cu 22 de puncte dupa 10 etape.
    Dupa ce in tur cei de la City'Us II au fost pregatiti de Cosmin Gherman, in acest retur muresenii vor fi condusi de Gabriel Molomfalean,fost jucator la CIP Deva, momentan jucatorul primei echipe a celor de la City'Us si fost capitan a Nationalei Romaniei de futsal.

 Succes si bafta multa celor de la City'Us...

Romania dubla victorie cu Bulgaria...

     În zilele de 14 și 15 ianuarie 2011, echipa națională de futsal a României a susținut două jocuri amicale în Bulgaria, în compania selecționatei similare a țării gazdă. În primul joc, tricolorii au învins cu 3-2 (1-1), prin golurile marcate de Cosmin Gherman, Dumitru Mimi Stoica și Emil Răducu, iar în al doilea a câștigat cu 9-3 (7-1), marcatori fiind Marian Șotârcă (4), Florin Matei (2), Cosmin Gherman, Dumitru Mimi Stoica și Florin Ignat.

     În perioada 21-22 ianuarie, echipa României, pregatită de Sito Rivera, va susține două jocuri amicale, la Vinkovic (Croația), adversară urmând a-i fi naționala țării gazdă.

Cuvinte intelepte...

" Fara Dumnezeu, nu ai nicio valoare!"

" Cand pierzi,nu uita lectia!"

"Nu contează cât trăim,ci cum trăim.Adaugă viaţa la ani,nu ani la viaţă".

Followers