7 iul. 2010

City'Us in Grupa 3 in UEFA Cup...

Grupa 3
Araz Naxçivan
FK Nikars Riga
City'US Târgu Mureş
Câştigătoarea grupei A

City'us Tirgu-Mures si-a aflat in aceasta dupa-amiaza adversarele din Grupa Principala (Main Round) a UEFA Futsal Cup, editia 2010-2011. In turneul gazduit de Sala Sporturilor in perioada 25 septembrie – 3 octombrie, tirgumuresenii vor da piept cu MFK ARAZ NAXCIVAN (Azerbaidjan), FK NIKARS RIGA (Letonia) si castigatoarea grupei A de calificare (Preliminary Round), compusa din NAUTARA KAUNAS (Lituania), QAKHSI HRAZDAN EREVAN (Armenia) si SPORTING FINGAL (Irlanda). Primele 2 clasate in grupa de la Tirgu-Mures se califica pentru turul urmator, Elite Round. PROFIL ADVERSARI

ARAZ NAXCIVAN (Azerbaidjan) – de departe cea mai valoroasa formatia din Grupa 3. Araz este ocupanta locului III in ultima editie a UEFA Futsal Cup, dupa victoria cu 5-4, dupa penalty-uri, in finala mica, in fata italienilor de la Luparense. In semifinale azerii au pierdut cu 2-5 cu Interviu Madrid. Araz Naxcivan are in palmares 5 titluri si 5 cupe in intrecerea interna, participand de 5 ori in competitia europeana, cu un loc III, 2 prezente in Elite Round si o prezenta in Main Round. Din cele 26 de jocuri disputate in UEFA, Araz a castigat 15 si a terminat la egalitate in alte 4. In cadrul lotului se regasesc majoritatea componentilor nationalei Azerbaidjanului, semifinalista la EURO 2010 – Ungaria, printre ei si mai multi jucatori brazilieni, naturalizati: Serjao, Biro Jade, Felipe, Thiago, dar si vedetele locale Vitaly Borisov si Farzaliyev. Antrenor este tot un brazilian, Jose Alesio Da Silva.

FK NIKARS RIGA – este campioana Letoniei, cu 3 titluri in palmares: 2008, 2009 si 2010. In ultima editie a UEFA Futsal Cup, Nikars a ajuns pana in Elite Round, unde a jucat si cu Araz Naxcivan, azerii castigand cu 7-1.

A 3-a adversara a tirgumuresenilor pare a fi Nautara Kaunas, campioana Lituaniei, cu 3 participari in UEFA Futsal Cup: 2005/2006, 2008/2009 si 2009/2010, gazda turneului de calificare.

Cosmin Gherman – jucator City'us: „echipa din Azerbaidjan este cea mai puternica, cu multi jucatori de valoare, in special brazilieni. Acel meci va fi cel mai greu. In rest putem spune ca suntem favoriti si cu Riga si cu echipa venita din calificari. Eu zic ca avem sanse mari de calificare, mai ales ca turneul are loc la Tirgu-Mures.”

Kacso Endre – director sportiv City'us: „este o grupa echilibrata, favorita pare a fi formatia din Azerbaidjan. Cu cei de la Riga am jucat cand eram la Od. Secuiesc, in urma cu cativa ani. Speram sa ne calificam in turul urmator.”

Sursa:Cityus.ro
Picture
 
 
S-au anuntat gazdele grupelor din faza preliminara si din Main Round in UEFA Futsal Cup.
Dintre echipele anuntate face parte si City'us. Iata gazdele grupelor:
Preliminary round: FK Nautara Kaunas (Lithuania), Győri ETO FC (Hungary), AGBU Ararat Nicosia (Cyprus), Stella Rossa Vienna (Austria), KMF Zelezara Skopje (Former Yugoslav Republic of Macedonia), ZC Excess Futsal (Malta), Keflavík (Iceland).
Main Round: FK Era-Pack Chrudim (Czech Republic), FC Time Lviv (Ukraine), Slov-Matic Bratislava (Slovakia), AS Montesilvano C/5 (Italy), KMF Ekonomac Kragujevac (Serbia), CS City US Târgu Mureş (Romania).
 

 

Cuvinte intelepte...

" Fara Dumnezeu, nu ai nicio valoare!"

" Cand pierzi,nu uita lectia!"

"Nu contează cât trăim,ci cum trăim.Adaugă viaţa la ani,nu ani la viaţă".

Followers