3 mai 2010

City'Us calificata in finala :

   City'Us Tg-Mures s-a calificat in premiera pentru prima data in finala campionatului de futsal invingand in doua din cele trei meciuri disputate pe United Galati.
Iata si rezumatul jocului 2 :

Meciul 3 decisiv :

  Azi,3.05.2010, ora 18.00 se disputa meciul 3 din acest play-off din semifinale intre City'us Tg-mures si United Galati. Scorul general este de 1-1 iar in aceasta seara se va afla echipa calificata in finala. Ieri seara City'Us a castigat meciul 2 cu scorul de 6-2. Speram ca si in aceasta seara muresenii sa faca un meci cat mai bun si sa demonstreze ca merita si au valoare pentru a trece mai departe.Speram ca in acest meci echipa sa fie sustinuta de cati mai multi sustinatori si iubitori de sport. Mult succes City'US !

Semifinale Play-Off: City'Us - Galati 6-2 :


   City'us a reusit sa invinga in aceasta seara, formatia United Galati, in meciul 2 din Play-Off din semifinale. Formatia antrenata de David Goncalves a reusit sa treaca cu scorul de 6-2 de formatia galateana. A fost un meci dominat de mureseni, City'us avand nenumarate ocazii ratate.
   Pentru meciul 3 din semifinale care va avea loc tot la ora 18.00 in lot vor fi urmatorii: Carlao, Moldovan, Molomfalean, Gherman, A.Almasan, V.Hugo, Muntean, Paulinho, Philipe, Nuninho, Lando si Rodrigo. Succes City'US!

Cuvinte intelepte...

" Fara Dumnezeu, nu ai nicio valoare!"

" Cand pierzi,nu uita lectia!"

"Nu contează cât trăim,ci cum trăim.Adaugă viaţa la ani,nu ani la viaţă".

Followers