8 sept. 2010

City'Us castiga Supercupa Romaniei...

City’us Tîrgu-Mureş şi-a trecut în palmares al 5-lea trofeu din istoria clubului. După titlul de campioni şi Cupa României din luna iunie, a venit rândul Supercupei României să rămână la Tîrgu-Mureş.
În partida disputată luni seara în Sala Sporturilor, City’us a învins cu 14-1 pe CSM 2007 Focsani. Chiar dacă trebuia să întâlnească formaţia Design Braşov, în ultimul moment FRF a modificat adversarul, din cauza refuzului braşovenilor de a se prezenta la meci. Partida a fost la discreţia campioanei, în rândul căreia au debutat noile transferuri: Florin Matei, Ignat, Radu, Mimi Stoica, Lupu, dar şi juniorul Velcherean.
Golurile au fost reuşite în ordine de: Fl. Matei (1, 8), Philipe (5), Gherman (10), Lupu (11-6 metri, 19), Radu (14), M. Stoica (15, 17), Ignat (18), Velcherean (20), Nuno Miguel (25, 33) şi Paulinho (28). Pentru echipa din Focşani a punctat Chivu în minutul 35.
Jucătorii de la City’us au primit cupa şi medaliile din partea reprezentantului FRF, Radu Petre.
Duminică, 12 septembrie, cu începere de la ora 20, cele 2 formaţii se vor întâlni din nou, în prima etapă a noului sezon din Liga 1 de futsal.

Cuvinte intelepte...

" Fara Dumnezeu, nu ai nicio valoare!"

" Cand pierzi,nu uita lectia!"

"Nu contează cât trăim,ci cum trăim.Adaugă viaţa la ani,nu ani la viaţă".

Followers