2 feb. 2010

Futsal Deva, Olimpic Simeria si Poli Timisoara retrase din campionat!


   Desi a fost anuntata prezenta echipelor judetului Hunedoara, FC Deva şi Olimpic Simeria, care ar fi continuat cu jucatorii ramasi in loturile echipelor, la care s-ar fi adaugat juniorii, acestea s- au retras din cauza problemelor financiare.
   Asadar, in partea a doua a campionatului primei ligi se vor regăsi doar zece formaţii. La nivelul Comisiei de futsal încă nu s-a luat o hotărâre definitivă cu privire la jocurile pe care cele doua echipe trebuiau să le dispute în retur, din care s-au disputat doua etape in luna decembrie.
   Acestea probabil vor pierde jocurile cu 0-3, sau partidele respective vor fi anulate, adversarele neprimind cele trei puncte. Aceasta ultima varianta este mai putin probabila avand in vedere ca regulametul prevede anularea rezultatelor doar in cazul in care o echipa nu incheie turul. Dupa aceste doua vesti proaste si Timisoara isi anunta retragerea din campionat tot datorita problemelor financiare cu care se cinfrunta! asadar au mai ramas doar 9 echipe in campionat!

LIGA 1 Futsal : City'Us Tg-Mures - Moldocor P.Neamt 7-2

City'Us Tg-Mures a disputat primul meci din acest retur dupa in compania celor de la Moldocor P.Neamt. Muresenii s-au impus cu scorul de 7-2 in fata nemtenilor si ramane pe pozitia fruntasa a clasamentului. Etapa viitoare City'Us se va deplasa la Spicom Sf.Gheorghe ,echipa clasata pe pozitia a- XX-a.

Cuvinte intelepte...

" Fara Dumnezeu, nu ai nicio valoare!"

" Cand pierzi,nu uita lectia!"

"Nu contează cât trăim,ci cum trăim.Adaugă viaţa la ani,nu ani la viaţă".

Followers